Újra elindult a Tiszta udvar rendes ház mozgalom Szabadkígyóson!🏡

🟢 Évekkel ezelőtt, még a Csabagyöngye igazgatóhelyetteseként fogalmazódott meg bennem, hogy milyen jó lenne újra feléleszteni az ’50-es évek végén indított „Tiszta udvar, rendes ház” mozgalmat. Bizonyára sokan emlékeznek, milyen nagy becsülete volt annak, aki kitehette a háza ajtajára ezt az elismerő táblát.

🟢 A Közösség a Fejlődésért Egyesületet kértem meg, hogy indítsuk el, szervezzük újra a mozgalmat. Több évtizednyi szünet után 2022-ben Békéscsabán kiosztásra kerültek a „Tiszta udvar rendes ház” elismerő táblák, és a résztvevőknek szánt díjak, ajándékok.

🟢 Az idén Szabadkígyóson is felélesztjük ezt a hagyományt. Köszönet a csatlakozásért és közreműködésért a szabadkígyósi képviselőtestületnek!

🟢 Ahogyan egykor, úgy most is nevezés útján lehet majd a kitüntető címet elnyerni. A pályázat nemcsak ösztönzi, hanem el is ismeri azoknak az ingatlantulajdonosoknak, lakóknak, lakóközösségeknek a munkáját, akik sokat tesznek saját portájuk tisztán és rendben tartása, környezetük szebbé tétele érdekében.

Várjuk a szabadkígyósi lakosok jelentkezését❗️

Részletek és jelentkezés a honlapomon! ⤵️⤵️

Szabadkígyós

Kategóriák: Egyéb