Tisztelt Lakosság!

Szabadkígyós Község Önkormányzatának TOP-1.2.1-16-BS1-2021-00014 azonosítószámú, „Kulturális-, ökoturisztikai- és örökségi helyszínek fejlesztése Szabadkígyóson” című projektje a végéhez közeledik. A pályázat keretében a korábbi Helytörténeti múzeum, új nevén Intézői lak is felújításon esett át. Megújult többek között az épület alatt lévő pince, mely olyan időszaki kiállításoknak ad helyet a jövőben, amely keretében szabadkígyósi alkotók kapnak bemutatkozási lehetőséget.

Kérjük a településen élő alkotókat- kortól és nemtől függetlenül-, amennyiben szeretnék munkájukat másokkal is megismertetni, jelezzék felénk. Ha valakinek a birtokában olyan gyűjtemény van, amit szívesen megmutatna másoknak is, jelezze felénk. Festők, kézimunkázók, agyagozók, kosárfonók, szövők-fonók és egyéb alkotók, bélyeg, képeslap, szalvéta, porlcelánfigura, és egyéb gyűjtők – ne habozzanak, keressék fel a Szabadkígyósi Polgármesteri Hivatalt, és lehetőséget adunk a bemutatkozásra.

Jelentkezni személyesen a hivatalban, elektronikusan a titkarsag@szabadkigyos.hu címen, postán a Szabadkígyós, Kossuth tér 7. szám alatt lehet.

Köszönettel:
Szabadkígyós Község Önkormányzata

Kategóriák: Turisztika