Önkormányzati tulajdonú utak felújítására került sor Szabadkígyóson a Magyar Falu Program keretében

Szabadkígyós Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Önkormányzati tulajdonú utak felújítása című, MFP-ÖTU/2019. kódszámú pályázaton 29.999.998 Forintot nyert 2019-ben.
A támogatás összegéből Szabadkígyós belterületén 1/1 önkormányzati tulajdonban levő közterületen 4 utcában, összesen 1624 m hosszúságban és közel 6500 m2 területen valósult meg az útburkolat felújítása.

A projekt az alábbi utcákat érintette:
Bartók Béla utca 400 m
Munkácsy utca 740 m
Tulipán utca 184 m
Eötvös utca 300 m

A Tájékoztatás és nyilvánosság tevékenység pedig az alábbiakban valósult meg. Az Arculati Kézikönyvnek megfelelően a település névtáblája alá a település minkét szélén Magyar Falu Program táblát helyeztünk ki. A Polgármesteri Hivatal falára – a bejárat mellett – pedig a pályázat projekttábláját. A helyi újságunkban, a Krónikában több alkalommal is beszámoltunk a készülő fejlesztésről, valamint a megvalósításról. A település honlapján a www.szabadkigyos.hu oldalon is aloldalt készítettünk a beruházásról.

Az idei évben pedig terveink között szerepel a Rákóczi utca, az Arany János utca eleje, az Iskola utca 2. fele és a Zrínyi utca még le nem aszfaltozott szakaszának felújítása.

Köszönjük a Kormány támogatását!

Köszönjük a Magyar Falu Program által nyújtott fejlesztési lehetőségeket!